Stockholms motiv   

Söders bergsklättring 

Söders bergsklättring (c) Åsa Morath

Söders bergsklättring ur serie med Stockholms motiv. 

 

 

  

Glidflygning över stadshuset 

Glidflygning över stadshuset (c) Åsa Morath

Skulle nästan ha kunnat vara jag i min allra bästa glidflygning över stadshuset. Jämför med med hur jag ser ut när jag flyger på en annan sida, siluetten i tavlan är för spetsig, det kan inte vara jag, eller?  

Fotografi av stadshuset och vidarebearbetat i färg med ritprogram i datorn. Från år 2012. Kollaget är monterat i vit ram på 23,5 x 32,5 cm och kombinerad med vit passepartout.

Inramat original. Pris: SÅLD 

 

 

På väg mot Södermalm

På väg mot Södermalm (c) Åsa Morath

Utsikt över Södermalm under en promenad i slutet av dagen. Men, Vänta, Kolla, någon har klottrat på blomkrukan. Är det jag, Åsa, Gerania, P.O, du eller någon annan?

Fotografi av Södermalm påbyggt med färg och text med hjälp av ritprogram i datorn. Från år 2012. Kollaget på Södermalm har fått sin hedersplats med vit passepartout i vit ram med måtten 25 x 25 cm.

Inramat original: Pris: SÅLD 

 

Flygfä, och en till 

Flygfä, och en till (c) Åsa Morath

Flygfä och ett till flygfä, men ingen Papperott är på väg att landa i sjön. Studera vingslagen, fötterna och kroppens formation. Eller är det så att flygfäna är på väg att med kvicka vingslag flyga hem till dig?

Fotografi från Lötsjön, Sundbyberg. Fotografiet har tagit en resa genom ritprogram i datorn och landade i en färgglad version. Flygresa från år 2012.

Kollaget flög vidare till en vit ram på 25 x 25 cm och smyckade sig med en vit passepartout.

Inramat original: Pris: SÅLD