Reservoar och Blyerts  

 ...Titt ut...

...Titt ut... (c) Åsa Morath

Titt ut är en svart vätte som med huvudet på sned kikar fram i tavlan. Vättar är ofta svåra att upptäcka. Att spåra vätten är inte lätt. Det hade varit tråkigt om han hade stannat kvar på baksidan av tavlan. Vilken tur att han kikade fram.

Vätten är illustrerad med reservoarpenna som laddats med svarta patroner. Titt ut fångades på bild år 2000. Vätten stoltserar i en vit ram på 20 x 26 cm. För att framhäva sig har Titt ut blivit uppgraderad med två passepartout, en yttre svart och den innersta är grå.

Inramad original illustration. Pris: 1 500 kr exkl frakt 

 

...på väg... 

...på väg... (c) Åsa Morath

På väg är illustrerad med samma teknik som Titt ut. Med andra vingar är den illustrerad med reservoarpenna som laddats med svart bläckpatron.

På väg är två fjärilar som på lätta vingar flyger i sommarbrisen över ängar och hagar. Fjärilarna fångades i närbild år 2000 och pryder sin plats i en svart ram på 20 x 26 cm. Till sitt sällskap har de fått två passepartout, en ytterst svart och en grå innanför. 

Inramad original illustration. Pris: 1 500 kr exkl frakt 

 

På väg mot framtiden

På väg mot framtiden (c) Åsa Morath

Tranor fångade i stunden när de flög iväg för att köpa glass. Möjligt att de var på väg någon annanstans också, men i mina ögon ser de ut att vilja ha varsin våffla med mjukglass. Framtiden inträffar om en sekund, eller nu, nu eller nu. 

Tranorna stoltserar i en vit ram på 20 x 15 cm. Till sitt sällskap har de en mossgrön passepartout och röd kartong. Tidig tavla. På mot framtiden är tecknad med svart bläckpenna och färgade blyertspennor.  

Håller du inte med om att den röda kartongen matchar deras röda kalufser 

Inramad original illustration. Pris: SÅLD

 

Tranans återkomst 

Tranans återkomst (c) Åsa Morath

Tranans återkomst speglar när tolv tranor återvänder efter tur på kantarelljakt i Backskogen. För att fånga kantarellerna använder sig tranorna av glasögon och halsduksknepet.  

Tidig tavla som är tecknad med svart bläckpenna och med färgade blyertspennor. För att pryda det röda i halsduken är tranorna utökade med en röd kartong.  

 

Två passepartout; blå och vit samt allra ytterst en vit ram med måtten 26 x 20 cm.

Inramad original illustration: Pris: 1 500 kr exkl frakt 

 

Set your mind free 

Set your mind free (c) Åsa Morath

Ursäkta men sedan när började tranor köra gula sportbilar och grisar att klättra i träd? Set your mind free, säger jag bara!

Tidig tavla. Tecknad med svart bläckpenna och färgade blyertspennor. Bilden är beprydd med en silverfärgad ram med måtten 20 x 15 cm och en svart passepartout.

Inramad original illustration: Pris: SÅLD