Illustration

Gerania möter Agaton

Gerania möter Agaton (c) Åsa Morath

Gerania låg som vanligt en dag och filosoferade ovanpå en röd flugsvamp med vita prickar. Plötsligt klockan tre minuter över tre kom en liten spindel seglande ner i en tråd och hälsade på Gerania. Det var Agaton som virade ner sig en sin tråd.

Tecknad år 2012 med svart bläckpenna och färgade tuschpennor. Mötet är förevigat i en vit ram på 23,5 x 32,5 cm och prytt med en mossgrön passepartout.  

Inramad original illustration: Pris: 3 000 kr exkl frakt  

 

Game over

Game over (c) Åsa Morath

Efter att ett lag fått kartongsjukan, blev jag inkallad av Blixten till Grupp E i fotbolls-EM 2012. Efter bättre vetande hoppade jag in och tog deras plats. Visade sig vara en enkel match. Jag gick och vann hela EM. På bilden ser du slutmålet 6-2 till min fördel mot P.O:arna.

Minnet har jag sett till att få förevigat i denna tavla från år 2012. Jag ville få en tuffare inramning och bad därför Åsa om att få en svart ram på 26 x 20 cm och en grå passepartout.  

Teknik, såklart svart bläckpatron och färgade tuschpennor. Eller ville du ha tips på vinnarteknik i Fotboll?

Inramad original illustration: Pris: SÅLD

 

En annan Roslep stork

En annan Roslep stork (c) Åsa Morath

En annan Roslep stork är fångad strax efter frukost en tidig vårmorgon. Solen glimmar, daggdropparna spelar jazz i gräset och bruset från Östersjön hörs när vågorna rullar in över sanden. Även Agaton har kommit med i bild. Han får en dag berätta om sin semesterresa till den andra stranden.

Agaton och Storkarna har flugit till sin plats på väggen i en svart ram på 23,5 x 32,5 cm. Deras accessoar är en grå passepartout.

 

Tavlan är tecknad år 2012 med svart bläckpenna och färgade tuschpennor.

Inramad original illustration: Pris: 2 500 kr exkl frakt  

 

P. Knut och bubbelgåtan 

P Knut och bubbelgåtan (c) Åsa Morath

Jag P. Knut är stolt över mig själv. Jag har klurat och klurat över gåtan med bubblorna i tekoppen. Tillslut löste jag mysteriet.

Den rätta lösningen ser du förevigad i tavla tecknad år 2012. Tavlan P. Knut och bubbelgåtan är tecknad med svart bläckpenna och färgade tuschpennor. Någon annan lösning kan väl inte finnas på bubbelgåtan?

Beviset är inramat i en svart ram som mäter 42 x 32 cm och kombinerad med en vit passepartout.

Inramad original illustration. Pris: SÅLD

 

Kom igen 

Kom igen (c) Åsa Morath

Träning med Krabban Felix, P.O Fanny och sniglarna. Sniglarna sprang fem mil upp och ner och runt tynglyftningsstången. P.O Fanny kämpade med situps, det är jobbigt när man är en orm och har magmuskler som sträcker sig från hals till svans.

Kom igen är tecknad år 2008 med svart bläckpenna och färgade tuschpennor. Inramad i vit ram på 26 x 20 cm och vit passepartout.

 

Inramad original illustration. Pris: 2 000 kr exkl frakt  

 

Stjärnans födelse

Stjärnans födelse (c) Åsa Morath

Med lite hjälp går det alltid att tända en stjärna. Även om vägen upp är på en vinglig stege i snålblåst. Vem tecknar vem?

Stjärnans födelse är från år 2008. Tecknad av Åsa med svart bläckpenna och färgade tuschpennor. Om och hur Gerania tecknar är en gåta. Bilden har fått sin plats i en vit ram på 25 x 25 cm och med en vit passepartout.

Inramad original illustration. Pris: 2 000 kr exkl frakt  

 

Knut flyger iväg Gerania

Knut flyger iväg Gerania (c) Åsa Morath

Mitt vanligaste sätt att resa på är att flyga. Jag är ju en papperott och därför flyger jag. Många av mina vänner är inte lika bra på att flyga. Det löser sig ändå, se Knut flyger iväg Gerania.

Flygturen är förevigad i en vit ram på 23,5 x 32,5 cm och med en vit passepartout.

Tecknad år 2012 med svart bläckpenna och färgade tuschpennor.

Inramad original illustration. Pris: 2 500 kr exkl frakt