Julkort

Årets kollektion med julkort leker med livet. Livet är en resa med en början, en framtid och ett pulserande hjärta som är kärnan till allt. Livet började med Ren historia. Ren historia är ett nyproducerat kollage med en glimt från min första kollektion med julkort från år 1996/1997. Kärnan till allt är mina för hand illustrerade original. Det är de jag alltid återvänder till och som är hjärtat i mina illustrationer. Det är LIVET. De finns där alltid! Livet är också resan mot framtiden, vilket mina nyproducerade kort med Stockholm motiv symboliserar.

"Det är min på Södermalm", "En Nisse på Söder" och "Ren historia" är vikta kort i storleken (105 x 148 mm).  

"Kan jag nå tofsen?", "Tomte till häst", "Sjungande tomtetrion" och "Tomtemöss" är enkla kort (inte vikta) i storleken (105 x 148 mm). 

Pris: 250 kr för alla 7 (sju) korten (värde 275 kr)
45 kr per styck för vikt kort
35 kr per styck för enkelt kort

Kuvert ingår till korten (både vikta och enkla). Frakt tillkommer. 

Korten är i stående format, utöver "Tomtemöss" och "Sjungande tomtetrion" som är i liggande format.

Klicka på bilden för att se hela bilden. 

"Det är min på Södermalm" och "En Nisse på Söder" är kollage av tre tekniker; fotografi, illustration för hand och med hjälp av datorn.

"Ren historia" har fått en ny tappning i 2012 års form. "Ren historia" har växt från en ren till ett kollage med fyra renar.  

"Kan jag nå tofsen?", "Tomte till häst", "Sjungande tomtetrion" och "Tomtemöss" är alla hjärtat. De fyra är tryckta kort av mina för hand illustrerade original. 

 

Kuriosa med tidigare års julkort 

Tidigare års julkorts kollektioner har varit huvudsakligen illustrerade julkort men även  illustrerade julkort med ritprogram eller kollage med fotografier. Ett litet urval av korten visas. 

Vissa av julkorten finns kvar i lager. Hör av dig om du är intresserad av tidigare års julkort. 

Korten är vikta i storlek (105 x 210 mm). Kuvert ingår.
Korten är i stående eller liggande format. 

Pris: 30 kr per styck, eller 100 kr för 4 stycken. Kuvert ingår. Frakt tillkommer.