Produkter - Sålda tavlor 

Välkommen till visning av några av mina sålda tavlor. Tavlorna visades på utställningen "Sommar Zoo med Gerania & Agaton" på Galleri Svea i augusti 2012. 

 

Tavlor

Game over

Game over (c) Åsa Morath

Efter att ett lag fått kartongsjukan, blev jag inkallad av Blixten till Grupp E i fotbolls-EM 2012. Efter bättre vetande hoppade jag in och tog deras plats. Visade sig vara en enkel match. Jag gick och vann hela EM. På bilden ser du slutmålet 6-2 till min fördel mot P.O:arna.

Minnet har jag sett till att få förevigat i denna tavla från år 2012. Jag ville få en tuffare inramning och bad därför Åsa om att få en svart ram på 26 x 20 cm och en grå passepartout. Teknik, såklart svart bläckpenna och färgade tuschpennor. Eller ville du ha tips på vinnarteknik i Fotboll?

 

P. Knut och bubbelgåtan

P. Knut och bubbelgåtan (c) Åsa Morath

Jag P. Knut är stolt över mig själv. Jag har klurat och klurat över gåtan med bubblorna i tekoppen. Tillslut löste jag mysteriet.

Den rätta lösningen ser du förevigad i tavla tecknad år 2012. Tavlan P. Knut och bubbelgåtan är tecknad med svart bläckpenna och färgade tuschpennor. Någon annan lösning kan väl inte finnas på bubbelgåtan?

Beviset är inramat i en svart ram som mäter 42 x 32 cm och kombinerad med en vit passepartout.

 

Glidflygning över stadshuset 

Glidflygning över stadshuset (c) Åsa Morath

Skulle nästan ha kunnat vara jag i min allra bästa glidflygning över stadshuset. Jämför med hur jag ser ut när jag flyger på en annan sida, siluetten i tavlan är för spetsig, det kan inte vara jag, eller?

Fotografi av stadshuset och vidarebearbetat i färg med ritprogram. Från år 2012. Monterad i vit ram på 23,5 x 32,5 cm och kombinerad med vit passepartout.

 

På väg mot Södermalm 

På väg mot Södermalm (c) Åsa Morath

Utsikt över Södermalm under en promenad i slutet av dagen. Men, Vänta, Kolla, någon har klottrat på blomkrukan. Är det jag, Åsa, Gerania, P.O, du eller någon annan?

Fotografi av Södermalm påbyggt med färg och text med hjälp av ritprogram. Från år 2012 och med hedersplats med vit passepartout i vit ram med måtten 25 x 25 cm.

 

Flygfä, och en till

Flygfä, och en till (c) Åsa Morath

Flygfä och ett till flygfä, men ingen Papperott är på väg att landa i sjön. Studera vingslagen, fötterna och kroppens formation. Eller är det så att flygfäna är på väg att med kvicka vingslag flyga hem till dig?

Fototgrafi från Lötsjön, Sundbyberg. Fotografiet har tagit en resa genom ritprogram och landade i en färgglad version. Flygresan är från år 2012. Bilden flög vidare till en vit ram på 25 x 25 cm och smyckade sig med en vit passepartout.

 

Jordgubbslycka

Jordgubbslycka (c) Åsa Morath

Jordgubbslycka är inget annat än att som JordGubbe få fiska med jordgubbar, P.O Fanny och hennes vän.  

Kollage av fotografi och illustration via ritprogram. Fiskande jordgubben är en skulptur av jordgubbar, elefanttråd och presentband. Åsa tackar dig (JordGubbe) för ett bra och professionellt modelljobb framför hennes kamera. Hon vill även tacka jordgubbarna som frivilligt badade i glaset med mineralvatten. Årgång 2012.

Det lyckliga kollaget är förevigat i vit ram på 23,5 x 32,5 cm och kombinerad med vit passepartout.  

 

På väg mot framtiden

På väg mot framtiden (c) Åsa Morath

Tranor fångade i stunden när de flög iväg för att köpa glass. Möjligt att de var på väg någon annanstans också, men i mina ögon ser de ut att vilja ha varsin våffla med mjukglass. Framtiden inträffar om en sekund, eller nu, nu eller nu.

Tranorna stoltserar i en vit ram på 20 x 15 cm. Till sitt sällskap har de en mossgrön passepartout och röd kartong. Tidig tavla. På väg mot framtiden är tecknad med svart bläckpenna och färgade blyertspennor. Håller du inte med om att den röda kartongen matchar deras röda kalufser?

 

Set your mind free

Set your mind free (c) Åsa Morath

Ursäkta, men sedan när började tranor köra gula sportbilar och grisar att klättra i träd? Set your mind free, säger jag bara!

Tidig tavla. Tecknad med svart bläckpenna och färgade blyertspennor. Bilden är beprydd med en silverfärgad ram med måtten 20 x 15 cm och en svart passepartout.